Toplotne črpalke Samsung

Toplotne črpalke Samsung Monoblock

Odkrijte energetsko učinkovito udobje toplotnih črpalk Samsung

Za vse, ki si želite zagotoviti topel dom in vrhunsko bivanjsko udobje, toplotne črpalke Samsung ponujajo vrsto prednosti. Ne glede na to, ali iščete ogrevalni sistem, ki je enostaven za namestitev in nudi visoko energetsko učinkovitost, tiho delovanje ter pametno povezljivost, ali preprosto želite bolj priročen in stroškovno učinkovit način za uravnavanje temperature v vašem domu, so njihove naprave zasnovane z mislijo na vaše potrebe.

Izjemna energetska učinkovitost

Ena od ključnih prednosti Samsung toplotnih črpalk je njegova visoka energetska učinkovitost, kar pomeni, da lahko uživate v znatnih prihrankih pri računih za energijo, hkrati pa naprava ohranja vaš dom topel in udoben. Z energijsko oznako A+++ za povprečno sezonsko učinkovitost ogrevanja prostorov na podlagi temperature vode 35 °C je ClimateHub eden najučinkovitejših ogrevalnih sistemov na trgu danes. Zaradi tega je idealna izbira za lastnike stanovanj, ki želijo zmanjšati porabo energije in svoj ogljični odtis, ne da bi žrtvovali udobje ali priročnost.

V trenutku do brezhibnega delovanja

Druga prednost Samsung ClimateHub je njegova enostavna namestitev in zagon, kar pomeni, da lahko svoj novi ogrevalni sistem začnete uporabljati v hipu. Ne glede na to, ali izberete konfiguracijo Mono ali Split, je Samsung ClimateHub zasnovan za hitro in enostavno namestitev. Zaradi tega je odlična možnost za lastnike stanovanj, ki želijo nadgraditi svoj ogrevalni sistem brez težav zaradi zapletenega postopka namestitve.

Samsung toplotne črpalke slovijo po tihem delovanju. Zunanjo enoto je mogoče zmanjšati na najmanjšo raven 35 dB (A), zaradi česar je idealna izbira za lastnike, ki želijo ogrevalni sistem, ki ne bo motil njihovih dnevnih rutin.

Krmiljenje na dotik

ClimateHub ima tudi nov krmilnik na dotik, ki ponuja več jezikovnih možnosti, svetel barvni zaslon in vrsto priročnih funkcij, kot so nastavitve temperature, nadzor energije, nastavitev poletnega časa in nadzor napak. Z dodatnim Wi-Fi kompletom lahko upravljate različne vidike sistema prek aplikacije Samsung SmartThings* neposredno iz vašega pametnega telefona, kar olajša prilagajanje nastavitev in integracijo z drugimi napravami, kot so gospodinjski aparati in elektronika.

Toplotne črpalke Samsung na splošno ponujajo vsestransko in učinkovito rešitev za vsak dom. S svojo visoko energijsko učinkovitostjo, enostavno namestitvijo, tihim delovanjem in pametno povezljivostjo so zasnovane tako, da vam ponudijo največ za vaš denar.

7 ključnih prednosti Samsung toplotnih črpalk

 • Visoka energetska učinkovitost
 • Enostavna namestitev
 • Tiho delovanje
 • Pametna povezljivost
 • Vsestranska konfiguracija
 • Priročen krmilnik na dotik
 • Izboljšano udobje in prihranek energije

Za ugodno ponudbo pošljite povpraševanje ali nas pokličite na 040 830 500.

Poslovne enote

SEDEŽ
Podbevškova ulica 15
8000 Novo mesto

PE LJUBLJANA
Ulica Lili Novy 3
1000 Ljubljana

PE MARIBOR
 

PE KOPER
Kvedrova cesta 22 E
6000 Koper

PE SEMIČ
Vinji Vrh pri Semiču 8a
8333 Semič

PE KRANJSKA GORA
Borovška cesta 91
4280 Kranjska Gora

Ekosklad subvencije

Vsem strankam pomagamo urediti dokumentacijo in pridobiti sredstva iz Eko sklada.
Ekosklad subvencije za toplotne črpalke - v višini do 3.200,00€.
Ekosklad subvencije za prezračevalne sisteme z rekuperatorjem - v višini do 2.000,00€ oz. 20% investicije

Povpraševanje

Zakaj izbrati Klimaj?

 • Zaupanja vredno podjetje z odličnimi referencami,
 • zastopstvo za klima naprave najkakovostnejših proizvajalcev,
 • vrhunska ponudba toplotnih črpalk priznanih dobaviteljev,
 • vse storitve na enem mestu,
 • prilagodljivost in odzivnost po vsej Sloveniji,
 • zagotovljen tudi servis in vzdrževanje,
 • nakup na obroke z NLB kartico
  ali LON kredit.
klimatske naprave top