Klima naprave - Klime

Izberite preverjeno kvaliteto in zanesljivost

Celovite rešitve klimatizacije

Ustrezna klima v prostoru je eden ključnih pogojev za dobro počutje in bivalno udobje. Pomembno je, da izberete kakovostno blagovno znamko, zato je toliko pomembneje izbrati partnerja z izkušnjami, ki vam pri nakupu pomaga. Ekipa Klimaj vam na podlagi vaših potreb svetuje, kateri tip klimatizacije je za vas optimalna izbira, poleg tega pa uredimo tudi celoten postopek vse do montaže.

Sodelujemo s svetovno priznanimi dobavitelji klima naprav, poleg tega pa poznamo vse specifike in vam vedno pomagamo najti klimatski sistem, ki vam je pisan na kožo.

Montaža po vsej Sloveniji

Z našo izurjeno ekipo vam zagotovimo montažo klima naprave po vsej Sloveniji v roku 4 dni. V ceno osnovne montaže je vključeno montaža ene notranje in ene zunanje enote v pritličju do višine 4 m, en preboj skozi opečni zid do 50cm, izdelava plinske in elektro instalacije med enotama do 4 m, priklop na obstoječo električno napeljavo ob klima napravi, izvedba odvoda kondenza iz notranje in zunanje enote na osnovi prostega padca do 5m v pripravljen odtok ali žleb, zidni nosilec zunanje enote, drobni montažni material in zagon.

Dodatna dela (primer zahtevnejše montaže) in stroški se zaračunajo naknadno takoj ob zaključku montaže.

Možna izvedba klim: split, multi in VRF sistemov.

Blagovne znamke klimatskih naprav, ki vam jih zagotovimo:

C&H klime

Odlične klime, ki nudijo idealno razmerje med ceno in kakovostjo. Na C&H klime nudimo kar 5 let garancije


Mitsubishi klime

Klimatske naprave Mitsubishi so tehnološko izjemno dodelane in hkrati vzdržljive ne glede na vremenske razmere. Odlične rezultate dosegajo tako na podlagi dolgoletnih izkušenj kot tudi razvoja novosti in inovacij, v katerega ves čas vlagajo znanje in sredstva.


Fujitsu klime

Fujitsu si prizadeva biti okolju prijazno podjetje in tako pri izdelavi klima naprav ves čas vlagajo v raziskovanje in nove rešitve. Med naborom izdelkov ponujajo tudi klimatske naprave s samodejnim čiščenjem filtrov, ki pripomorejo k večji učinkovitosti hlajenja oziroma gretja.


Toshiba klime

Toshiba je eden izmed vodilnih ponudnikov kvalitetnih klima naprav, ki si ves čas prizadeva za izboljšave in inovacije. Njihova glavna prednost je maksimalna kakovost, poleg tega pa naprave odlično očistijo in dezinficirajo zrak.


Panasonic klime

Eno izmed pomembnih vodil blagovne znamke Panasonic je prijaznost do okolja, poleg tega pa vas bodo njihove klimatske naprave navdušile tudi z izjemno vzdržljivostjo ter naprednimi tehnološkimi rešitvami. V pestri ponudbi boste našli tako osnovne modele kot sisteme s številnimi naprednimi funkcijami in zmogljivostmi.


Daikin klime

Blagovno znamko Daikin odlikuje več kot 30-letna tradicija in klimatske naprave slovijo po odlični kvaliteti. V njihovi ponudbi je mogoče najti številne inovativne rešitve za vsak dom, ki stavijo tudi na varčnost ter prijaznost okolju.


LG klime

Klimatske naprave LG so odlično razmerje med kakovostjo in ceno, zato se zanje odloča veliko kupcev. LG klime so tihe in energetsko učinkovite, z modernim in elegantnim dizajnom pa poskrbijo tudi za dekor v vašem domu.


Sinclair klime

Sinclair klime slovijo po odličnem razmerju med kakovostjo in ceno, zato se zanje odloča zelo širok nabor kupcev. Na voljo je mnogo različnih opcij, ki zadovoljijo še tako zahtevne in nudijo celostne rešitve za različne bivalne prostore.Za ugodno ponudbo pošljite povpraševanje ali nas pokličite na 040 830 500.

Ekosklad subvencije

Vsem strankam pomagamo urediti dokumentacijo in pridobiti sredstva iz Eko sklada.
Ekosklad subvencije za toplotne črpalke - v višini najmanj 1.000,00€.
Ekosklad subvencije za prezračevalne sisteme z rekuperatorjem - v višini najmanj 2.000,00€ oz. 20% investicije

Povpraševanje

Zakaj izbrati Klimaj?

  • Zaupanja vredno podjetje z odličnimi referencami,
  • zastopstvo za klima naprave najkakovostnejših proizvajalcev,
  • vrhunska ponudba toplotnih črpalk priznanih dobaviteljev,
  • vse storitve na enem mestu,
  • prilagodljivost in odzivnost po vsej Sloveniji,
  • zagotovljen tudi servis in vzdrževanje.
klimatske naprave top